L'Arxiu Nacional celebrarà el Dia dels Arxius donant a conèixer la seva tasca


  • Comparteix:

Exterior de l'ANC

Exterior de l'ANC

L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), ubicat a Sant Cugat, celebrarà el 8 de juny el Dia Internacional dels Arxius amb una jornada de portes obertes que permetrà descobrir l'equipament a tota la família. La celebració comptarà amb visites guiades, exposicions, xerrades i tallers per mostrar la feina que s'hi fa i parts dels documents que s'hi apleguen.

El 9 de juny és el Dia Internacional del Arxius i per celebrar l'efemèride l'Arxiu Nacional ha organitzat un seguit d'activitats que tindran lloc la jornada anterior, dissabte dia 8.

A les deu del matí l'ANC obrirà les portes i començaran les diferents visites guiades que es repetiran al matí i a la tarda a les hores en punt. També hi haurà una mostra dels documents més significatius que resten a l'equipament i l'exposició fotogràfica d'Ignasi Marroyo 'Setmana Santa: Barcelona 1962'. Els més petits també podran gaudir d'activitats. Un taller mostrarà diverses tècniques d'escriptura de diferents períodes històrics.

La jornada també servirà per celebrar el dia del soci de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària. Un seguit de xerrades i conferències tractaran diferents aspectes relacionats amb el mar, que esdevindrà el tema central de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.