El Mercat de Mira-sol Centre obre la porta al 'delicatessen' amb Mas Gourmets


Temes relacionats

Mira-sol Centre obrirà a poc a poc les instal·lacions al llarg de la tardor ( 5/set/12)

Mas Gourmets obrirà un espai gastronòmic a Mira-sol centre (23/jul/12)


  • Comparteix:

Imatge del nou local del Mercat de Mira-sol

Imatge del nou local del Mercat de Mira-sol

La botiga Mas Gourmets, situada al Mercat de Mira-sol, ha comptat aquest dijous amb una demostració del xef Iker Erauzkin que ha servit per inaugurar oficialment aquest local de la cadena, que va obrir les seves portes a finals d'abril. Mas Gourmets està especialitzat en el món de l'embotit i arriba a la nostra ciutat després de tenir ja en marxa prop d'una quinzena de locals situats entre Barcelona i Madrid.

La nova botiga de Mas Gourmets té una superfície de 50 metres quadrats, un espai de degustació i dóna feina a sis persones. El conseller delegat de la companyia, Jordi Mas, ha manifestat que Mira-sol és un punt cabdal en la història de Mas Gourmets perquè fusiona els tres aspectes més importants: estar en un mercat, municipal i amb un espai de degustació.

Jordi Mas

Nosaltres estem a mercats municipals i fem una molt bona aposta en aquests mercats. El mercat de Mira-sol potencia la degustació.


Mas ha assegurat que tant bon punt tinguin els permisos corresponents, la botiga comptarà amb una terrassa a l'aire lliure. Amb aquesta inauguració, el Mercat de Mira-sol només comptarà amb dues parades sense ocupació, que el regidor de Comerç, Josep Romero, ha assegurat que abans de Nadal ja estaran funcionant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.