Boehringer Ingelheim convoca una nova edició dels seus premis de periodisme


  • Comparteix:

Vista aèria de la planta santcugatenca / Font: Boehringer Ingelheim

Vista aèria de la planta santcugatenca / Font: Boehringer Ingelheim

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, premiarà amb 12.000 euros els millors articles periodístics de l'àmbit de la salut i la medicina publicats en el darrer any. Es tracta d'una nova edició dels Premis Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina que ja arriba a la 26a convocatòria.

La companyia referma el compromís amb el periodisme i convoca una nova edició d'aquest certamen al qual hi han participat més 1.900 periodistes des de la seva instauració. En aquesta ocasió, hi poden participar tots els treballs publicats entre l'1 de maig del 2012 i el 30 d'abril d'enguany. Cada periodista interessat podrà presentar un màxim de vuit treballs sempre que compleixin els requisits.

Els premis consten de dues categories premsa escrita i mitjans audiovisuals que hagin contribuït a la divulgació en l'àmbit sanitari. Els participants poden fer arribar les seves propostes a través de la web Premioperiodistico.es o bé a l'adreça secretariapremobie@gmail.com. El termini de presentació es tanca el 30 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.