Els hotels de la ciutat, plens pel Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Arriben 363 peticions d'habitacions d'hotel a preus reduïts / Font:  AC Hotels by Marriot

Arriben 363 peticions d'habitacions d'hotel a preus reduïts / Font: AC Hotels by Marriot

Les 200 places d'hotel disponibles a la ciutat a 10 euros amb motiu del Sant Cugat Actiu es queden curtes davant les 363 sol·licituds presentades. Aquesta és una de les novetats de la fira, que d'aquesta manera vol atreure visitants de fora del municipi aquest cap de setmana. De fet, la majoria de les reserves provenen de Barcelona i d'altres poblacions de la demarcació.

Amb la intenció de facilitar la presència de públic de fora de Sant Cugat a la Mostra Sant Cugat Actiu, l'organització i els hotels de la ciutat van posar en marxa una promoció que constava en nits d'hotel a 10 euros durant aquest cap de setmana. La proposta posava a disposició dels interessats 200 places hoteleres. Les peticions han superat l'oferta ja que han arribat 363 peticions. Per origen la majoria de sol·licituds, un 68%, han arribat de Barcelona i altres municipis de la demarcació. Una quarta part de peticions són de santcugatencs. De la resta de comarques catalanes també ha arribat interès per l'oferta arriban a més d'un 5% del total. Les peticions de la resta de l'Estat espanyol sumen un 2% i d'Europa un 0'5%.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.