El CMSC lliura les insígnies als socis més fidels


  • Comparteix:

El club celebra el Dia del Soci a la seva seu

El club celebra el Dia del Soci a la seva seu

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) reconeix aquest dissabte els associats més veterans en una nova edició del Dia del Soci. La cita també aprofitarà per posar en valor la tasca de diverses seccions del club, celebrar els 20 anys de l'Esplai Sarau i fer un homenatge al soci Andreu Baldi per la seva contribució a l'associació.

A les sis de la tarda comencen les activitats amb una xocolatada infantil per celebrar els 20 anys de l'Esplai Sarau. L'aniversari se celebrarà amb totes les persones que tinguin alguna implicació amb l'entitat de lleure infantil.

Després del berenar, serà el moment dels socis més fidels a l'entitat amb el lliurament d'insígnies als socis que porten 25 i 50 anys vinculats al CMSC. Serà a dos quarts de nou del vespre. Aquest reconeixement es farà extensiu a les seccions d'Atletisme, de Gimnàstica, de Muntanya i a la secció de Cultura.

Enguany rebran la distinció pels més de 25 anys de pertinença al club 37 associats, mentre que només un la rebrà pels seus més de 50 anys formant part de l'entitat. El president del club, Francesc Cruces, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el soci Andreu Baldi també rebrà un homenatge aquest dissabte.

Francesc Cruces

Reconeixement la tasca d'Andreu Baldi. Ha dedicat molts esforços al club. Va fundar la Mitja Marató i ha promogut moltes activitats.


El Dia del Soci tindrà lloc aquest dissabte a la seu del club a la Rambla del Celler. Serà la darrera vegada que aquesta celebració tingui lloc en aquesta ubicació ja que la propera edició ja es farà amb el trasllat de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.