Alba Serrano i David Astrue, guanyadors del Vázquez Montalbán i Joan Auladell


Temes relacionats

El Premi Treball de Recerca de Batxillerat MVM s'atorga avui (30/mai/13)


  • Comparteix:

Alba Serrano i David Astrue han resultat guanyadors del Vàzquez Montalbán i el Joan Auladell

Alba Serrano i David Astrue han resultat guanyadors del Vàzquez Montalbán i el Joan Auladell

Alba Serrano és la guanyadora de la 8a edició del Premi Treball de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán per 'Millor amb xantana?'. D'altra banda, el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local ha caigut en mans de David Astrue que ha fet un treball sobre la 'Biodiversitat agrícola al terme de Sant Cugat del Vallès'. Els guardons s'han lliurat aquest dijous al Casal de Joves TorreBlanca.

Els premis que mantenen el llegat intel·lectual i ètic de Vázquez Montalbán, a través de la promoció entre els joves dels valors que van guiar l'autor per la seva vida i obra, han arribat a la seva 8a edició. L'alumna de l'institut Arnau Cadell Alba Serrano, tutoritzada per la docent Pilar Benedicto, s'ha emportat el premi pel treball 'Millor amb xantana?', que tracta els usos de la xantana, un polisacàrid extracel produït per la bacteri, i la seva aplicació a la cuina. Així ho ha explicat la guanyadora del premi, que s'ha mostrat molt emocionada.

Alba Serrano

Volia fer un treball sobre cuina i la Fundació Alícia em va recomanar el tema dels aditius. Estic molt contenta.


El mateix acte també reconeixia el millor premi de temàtica local a través del Premi Joan Auladell. En aquesta edició, el treball 'Biodiversitat agrícola al terme de Sant Cugat del Vallès' ha estat el guanyador. El seu autor i alumne de l'institut Angeleta Ferrer i Sensat, David Astrue, ha expressat el seu agraïment per haver estat el guardonat.

David Astrue

No m'esperava guanyar aquest premi i estic molt agraït perquè em vaig decantar per temàtica local per fer una observació més propera.


El lliurament dels reconeixements s'ha completat amb quatre accèssits. En aquest ocasió, Ariadna Caballero i Carla Navarro amb 'La busca de la Celestina Ideal. Análisis comparativo de versiones de 'La Celestina''; Roger Macaya i Miquel Sierra amb 'Desenvolupament d'un dispositiu per recuperar la funció palpebral'; 'Els horts escolars' de Víctor Galindo, Nerea Ruiz, Francesc Gordó, Joan Casanova i Aleix Asunción, i 'Art o representació: La fotografia com a eina de denúncia social' d'Alba Vivancos han estat els reconeguts per part del jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.