Ponents internacionals debaten avui sobre les crisis del deute


  • Comparteix:

La trobada tindrà lloc a la Casa de Cultura

La trobada tindrà lloc a la Casa de Cultura

L'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) debatrà aquest dissabte amb ponents internacionals les crisis del deute. La jornada tindrà lloc a la Casa de Cultura a partir de dos quarts d'onze del matí.

Després d'una primera jornada que ha tingut lloc aquest divendres a Barcelona, la Casa de Cultura acull aquest dissabte una segona sessió entorn la crisi del deute. El debat a la ciutat comptarà amb la membre de Jubilee South Asia / Pacific Movement on Debt and Development, Lindy Nacpil; el membre d'Auditons les Créances Envers la Tunisie, Jihen Chandoul; el de l'Observatori del Deute en la Globalització, Daniel Gómez-Olivé, i amb la intervenció per videoconferència del membre del Observatorio Económico de América Latina, Óscar Ugarteche.

Tots ells parlaran de l'impacte de les crisis del deute en les seves regions, a l'Àsia, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina. La trobada es desenvoluparà sota el títol 'Les crisis del deute. Paral·lelismes entre el Sud Global i el Nord Global'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.