L'espai d'emprenedoria i automoció agafa velocitat a la Rambla del Celler


Temes relacionats

La mostra Sant Cugat Actiu arrenca per demostrar que la ciutat té vida pròpia (31/mai/13)

La mostra Sant Cugat Actiu converteix la plaça de Barcelona en espai gastronòmic (31/mai/13)

Sant Cugat Actiu: arriba la fira empresarial i de serveis més gran (31/mai/13)


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones s'ha apropat aquest divendres a la sessió informativa d'emprenedoria social per aprofundir en el món de la cooperativa amb l'objectiu de generar ocupació. A aquesta proposta, organitzada per l'Ajuntament i emmarcada dins la mostra Sant Cugat Actiu, se li suma una fira d'automòbils per conèixer les darreres novetats del sector de l'automoció. Els centres educatius locals també han donat a conèixer la seva oferta formativa en diverses parades que s'han pogut visitar a la plaça de la Vila i la rambla del Celler durant tres dies.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, s'ha mostrat satisfet per l'interès de la ciutadania en el taller sobre emprenedoria social i cooperativa i es mostra confiat en què surtin bones propostes.

Des del sector de l'automòbil han afirmat que les vendes es mantenen i han confiat que la mostra revitalitzi l'interès de la ciutadania pels vehicles. Els paradistes han afegit que els vehicles tot camí són els més demanats i els cotxes híbrids el mercat a l'alça.

La plaça de la Vila també ha acollit durant la mostra Sant Cugat Actiu l'oferta formativa pública i privada de la ciutat. Cursos d'hípica, cicles formatius de telecomunicacions, idiomes i arts escèniques són algunes de les propostes que poden dur a terme els santcugatencs sense sortir del municipi.

L'espai de coneixement, emprenedoria i automoció s'ha situat entre la rambla del Celler i la plaça de la Vila durant tres dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.