Cotxes, còmics i mobles estrenen cita al Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Actiu ha servit aquest diumenge per estrenar tres noves cites al voltant del còmic, els cotxes clàssics i les antiguitats. El carrer del Còmic, el primer Ral·li de Cotxes Antics Sant Cugat-Tibidabo i la 'Vintage Fest' del Mercantic han reivindicat l'oci més clàssic en el darrer dia de la cita. Milers de santcugatencs han gaudit de les propostes que han estat amenitzades amb espectacles i música en directe.

L'Antic Car Club de Catalunya ha recuperat el clàssic Ral·li de cotxes Sant Cugat-Tibidabo dels anys 20 per convertir-lo en una passejada de cotxes d'abans del 1927 amb la intenció de repetir-la anualment. Es tracta d'una cita especial perquè els propietaris tenen poques oportunitats de lluir aquestes autèntiques peces de museu.

El Mercantic ha aprofitat el Sant Cugat Actiu per organitzar la primera 'Vintage Fest', una fira de broncaters i música en directe que pretenen repetir diverses vegades al llarg de l'estiu.

El carrer de la Creu ha acollit el 1r Carrer del Còmic de Sant Cugat amb firmes d'exemplars, concerts i la visita del Tintín entre moltes d'altres propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.