L'empresa santcugatenca E-trap presenta un aparell que elimina els mosquits


  • Comparteix:

'Mosquito trap' combat el mosquit comú i el trigre / Font: E-Trap.info

'Mosquito trap' combat el mosquit comú i el trigre / Font: E-Trap.info

L'empresa santcugatenca E-trap presenta un nou aparell per acabar amb la presència de mosquits a jardins i terrasses. Aquestes trampes antimosquits, que també funcionen amb el mosquit tigre, atrau, atrapa i elimina gradualment els mosquits femella, que són els responsables de les picades i trenquen així el seu cicle reproductiu.

Es tracta del 'Mosquito trap', una trampa ecològica i silenciosa que s'encarrega d'eliminar els mosquits de manera gradual, ja que talla la posta d'ous de les femelles evitant així la seva reproducció. Com destaca la gerent d'E-trap, Judith Pérez, l'important és aconseguir eliminar les femelles, que són les que fan les picades, i trencar amb el cicle reproductiu.

Judith Pérez

El que pretén l'aparell és atrapar les femelles i evitar la seva procreació. Fa una simulació de la transpiració i sudoració de les persones i atrau les femelles.


Es tracta d'una eliminació progressiva i per això Pérez aconsella començar a utilitzar la trampa a l'inici de la temporada de calor. Per adquirir la 'Mosquito trap' s'ha de fer la comanda a través d'Internet a E-trap.info. Els preus oscil·len entre els 95 i els 210 euros.

L'arribada d'aquest nou aparell coincideix amb l'endarreriment de la proliferació del mosquit tigre a causa de les baixes temperatures de maig, segons ha anunciat el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat. La temperatura és clau perquè les larves evolucionin amb rapidesa. Els experts expliquen que amb els núvols i el poc sol dels últims dies s'ha alentit el procés de reproducció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.