Nova oportunitat per descobrir el món de l'astronomia al Museu del Monestir


  • Comparteix:

Anterior observació / Font: Museu de Sant Cugat

Anterior observació / Font: Museu de Sant Cugat

L'Associació Astronòmica de Valldoreix ofereix aquest dissabte una nova oportunitat per conèixer el món de l'astronomia. Serà la 2a Nit Astronòmica que proposa una sessió teòrica d'introducció a aquesta disciplina i una observació que tindran lloc al Museu del Monestir i als Jardins de l'Abat Hort del Paga-li Joan respectivament, a partir de les nou del vespre.

El vicepresident segon de l'entitat, Jesús González, ha animat els santcugatencs a participar en aquesta iniciativa i descobrir el món de l'astronomia que, segons ha explicat en una entrevista a Cugat.cat, està vivint un període apassionant ple de descobriments.

Jesús González

L'astronomia està vivint uns moments espectaculars, comparables als segles XVII i XVIII quan es descobrien noves parts de la terra.


González ha explicat que són sessions introductòries i que les pot gaudir qualsevol persona encara que no tingui coneixements previs d'aquesta matèria. Els interessats poden inscriure's trucant al Museu de Sant Cugat (93.589.63.66) o enviant un correu electrònic a educaciomuseu@santcugat.cat.

A les nou del vespre començarà la sessió d'introducció teòrica i cap a les deu de la nit els participants sortiran als Jardins de l'Abat Hort del Paga-li Joan per aprendre a utilitzar telescopis i començar l'observació d'estels i planetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.