L'Assemblea de la Festa Alternativa, molesta per no poder canviar d'espai


Temes relacionats

La Festa Major Alternativa portarà el cantautor Miquel del Roig ( 6/jun/13)


  • Comparteix:

Activitat de la Festa Major Alternativa a la plaça de Pep Ventura

Activitat de la Festa Major Alternativa a la plaça de Pep Ventura

L'Assemblea de la Festa Major Alternativa (FMA) lamenta que l'Ajuntament hagi denegat la petició de traslladar la festa a la plaça de Barcelona pels problemes d'espai de la plaça de Pep Ventura. En un comunicat adreçat a l'alcaldessa, el col.lectiu es queixa que l'administració hagi declinat la proposta per tractar-se d''una plaça molt institucional'. L'equip de govern no ha volgut fer declaracions, tot i la petició de Cugat.cat.

Després de quatre edicions, la plaça de Pep Ventura s'ha quedat petita per encabir la Festa Major Alternativa (FMA). Això és el que argumenta l'assemblea responsable de la festa en un comunicat dirigit a Mercè Conesa publicat a les xarxes socials.

Un comunicat en què el col·lectiu narra la negativa del consistori a ubicar la Festa Major Alternativa a la plaça de Barcelona per tractar-se d'un espai 'molt institucional'. Un argument que no convenç el col·lectiu i que, per a l'entitat, suposa una falta de pluralitat com a membre del teixit associatiu.

Al comunicat, l'assemblea defensa el paper que juguen la FMA dins la programació de la Festa Major. Participativa, sostenible i oberta. Així defineix l'entitat aquestes festes que van néixer amb l'objectiu d'oferir una opció alternativa als joves fugint del model de Barraques.

L'equip de govern municipal ha declinat fer cap comentari sobre el comunicat que signa l'Assemblea de la Festa Major Alternativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.