Les Planes es bolca amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

Les Planes netejarà el torrent de la Verònica / Font: Santcugat.cat

Les Planes netejarà el torrent de la Verònica / Font: Santcugat.cat

Els ciutadans tenen l'oportunitat de contribuir al Dia Mundial del Medi Ambient amb la neteja del torrent de la Verònica aquest dissabte, en una iniciativa de l'Associació Hàbitats. La jornada 'Fem dissabte!' començarà a dos quarts d'onze al Pla de la Mata i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i els voluntaris de l'entitat.

Recuperar el torrent de la Verònica és l'objectiu que es marca les Planes aquest dissabte en la primera jornada de neteja d'espais fluvials 'Fem dissabte!'. Aquesta iniciativa, que va néixer de l'Associació Hàbitats, s'organitza a 36 municipis de tot Catalunya i compta amb 1.000 voluntaris.

Tot i així, l'organització fa una crida als santcugatencs perquè s'impliquin en la preservació de l'entorn del municipi. La jornada rep el suport de la Generalitat i el Fons Social Europeu (FSE), i la col·laboració del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.