Pimec fomenta la solidaritat entre empresaris


  • Comparteix:

Pimec posa a disposició dels empresaris de la comarca un autobús solidari per assistir al lliurament dels Premis Pimes que enguany tornarà a tenir un caràcter benèfic. Serà la 26a edició d'aquests guardons i el fons que es recullin es destinaran al programa 'Emppersona' que ofereix suport i assessorament als empresaris que han perdut la seva companyia per culpa de la crisi econòmica.

'Emppersona' és un projecte nascut fa sis anys que té per objectiu teixir una xarxa de suport als empresaris que han perdut el seu negoci i atravessen moments complicats arran de la crisi. La iniciativa tracta, des d'una vessant personal, aquelles persones que estan en dificultats i també intenten revifar el seu projecte empresarial, que en posi en marxa un de nou o bé trobi feina. El director de la Fundació Pimec, Ramon Vila, ha explicat que aquest programa ha conseguit que un 75% dels usuaris trobi una sortida a la seva situació.

Ramon Vila

En sis anys hem atès més de 400 persones. Un 39% refà l'empresa, un 20% en crea una de nova i un 16% troba feina.


L'autobús solidari serà gratuït per a empresaris, representants polítics i mitjans de comunicació que vulguin assistir al sopar, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Barcelona aquest dilluns a partir de dos quarts de vuit del vespre. L'autobús sortirà de Sabadell i s'aturarà a Sant Cugat per recollir els assistents.

El president de Pimec del Vallès Occidental, Francesc Elias, destaca que aquesta acció també busca enfortir les relacions entre empresaris en un moment de dificultats.

Francesc Elias

Aquesta acció vol ser un gest per posar en valor la tasca de l'empresari. Són moments en què els petits empresaris hem d'estar units.


El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la 26a edició del lliurament dels Premis Pimes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.