El pregó de la 5a Festa Major Alternativa anirà a càrrec de la PAH


Temes relacionats

L'Assemblea de la Festa Alternativa, molesta per no poder canviar d'espai ( 5/jun/13)

La Festa Major Alternativa portarà el cantautor Miquel del Roig ( 6/jun/13)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major Alternativa d'enguany

Cartell de la Festa Major Alternativa d'enguany

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat serà la pregonera de la Festa Major Alternativa (FMA), que tindrà lloc del 27 al 29 de juny. La Funkoteka, Pepe Nada & La Bonobo i Miquel del Roig són alguns dels grups programats per a la iniciativa, que enguany celebra el cinquè aniversari.

Sota el lema 'Veritats com punys', la 5a Festa Major Alternativa donarà el tret de sortida el divendres 27 de juny a les nou del vespre amb un pregó a càrrec de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Cugat. El membre de l'assemblea de la Festa Major Alternativa, Xavier Manyoses, ha assegurat que aquesta activitat és una de les més destacades enguany, juntament amb els concerts, la recuperació del concurs de truites i la introducció del concurs de grafits.

Xavier Manyoses

L'essència del programa són els àpats populars, els concerts de nit i vespre, i les activitats amb més discurs com el pregó, el cafè-tertúlia i el concurs de grafits.


El primer dia de celebració tindrà un sopar de pintxos i concerts del grup de hardcore Peligro de vida, la banda de funk La Funkoteka i PD Hachazo, que oferirà música per ballar fins la matinada.

Els concursos també seran presents a la iniciativa amb una competició de pintura urbana i grafit, que tindrà lloc divendres a les sis de la tarda, i el 4t Concurs de truites, que organitza la CUP aquell dissabte a les dues de la tarda.

A més, la plaça de Pep Ventura acollirà divendres un sopar agroecològic i concerts de Pepe Nada & The Bonobo, Funkystep & The Sey Sisters i The Rigodonians.

Aquell dissabte, la PAH també protagonitzarà un cafè-tertúlia a dos quarts de set de la tarda per debatre les perspectives de futur en la lluita contra els immobiliaris. A les nou del vespre tindrà lloc un sopar de graelles de carn ecològica i fideuà vegetariana.

La música també tindrà un espai dissabte amb una sessió de swing i lindy-hop al migdia, i les actuacions de Guarapo i Miquel del Roig a partir de les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.