El CPA vol ser una entitat autosuficient i sense subvencions públiques


Temes relacionats

La festa de la Cruz de Mayo aplega un centenar de santcugatencs al CPA ( 5/mai/13)

La comunitat andalusa incorpora Anna Maria Mirabet com a membre adoptiva (23/mar/13)

El CPA mantindrà els socis amb dificultats econòmiques sense pagar la quota (10/mar/13)


  • Comparteix:

El president del CPA, Antonio Rodríguez, durant l'acte de celebració del 36è aniversari

El president del CPA, Antonio Rodríguez, durant l'acte de celebració del 36è aniversari

El Centro Popular Andaluz (CPA) vol convertir-se en una entitat autosuficient i no dependre de les subvencions de l'Ajuntament de cara als propers anys. Així ho ha afirmat el president del CPA, Antonio Rodríguez, en la celebració del 36è aniversari de l'entitat, que ha tingut lloc aquest divendres al mateix centre. Rodríguez també ha explicat que al setembre es convocarà una assemblea de socis per acordar una forma de finançar l'entitat desvinculada dels ingressos públics.

El CPA busca reinventar-se per fer front a la crisi econòmica. Després de les retallades en les subvencions públiques, l'entitat es marca el repte de tenir solvència pròpia i finançar-se sense dependre de l'Ajuntament. Per aconseguir-ho, el CPA celebrarà al setembre una assemblea de socis en què els seus membres fixaran el full de ruta de l'entitat i es presentaran diverses opcions de finançament, tal com ha explicat el seu president, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Ens hem de reinventar. Hem de tenir solvència pròpia. Hem de ser autosuficients. Per això, hem de reunir-nos i decidir les nostres limitacions.


Amb aquest objectiu l'entitat ha encetat els actes per celebrar el seu 36è aniversari, en què ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, i diverses personalitats de les formacions polítiques locals. Conesa ha assegurat que l'Ajuntament seguirà aportant finançament al CPA, però ha demanat als socis un esforç més important per ajudar l'entitat a fer front a la crisi econòmica.

Mercè Conesa

Han de ser conscients que no poden subsistir només de la subvenció pública. El camí és col·laborar i aportar perquè tothom hi guanyi.


La celebració ha comptat amb l'actuació del grup de ball Las Malvaslocas i un brindis amb vi d'honor. El tradicional 'potaje' ha aplegat els socis i amics de l'entitat aquest dissabte en un àpat compartit que s'ha emmarcat dins els actes de celebració de l'aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.