Atelca convida a una festa per celebrar el seu primer aniversari


  • Comparteix:

Moment de la presentació de les activitats d'Atelca per aquest dissabte

Moment de la presentació de les activitats d'Atelca per aquest dissabte

Atelca, la primera associació dedicada al Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya i amb seu a Sant Cugat, celebra un any d'activitat amb una festa i la intenció de créixer. L'entitat ha organitzat un seguit d'activitats per a nens i nenes aquest dissabte al matí per donar-se a conèixer.

Atelca ha atès 16 famílies d'arreu de Catalunya durant el darrer any sobre aquesta afectació. L'entitat, que fa les seves activitats entre la Casa de Cultura i el Sant Cugat Trade Center, ofereix suport a les famílies amb infants afectats de Trastorn Específic del Llenguatge (TEL). La seva intenció a curt termini és ampliar el seu ventall de serveis i oferir acompanyament i assessorament a les famílies. La presidenta de l'associació, Susana Lozano, ha explicat que de cara a l'any vinent la seva intenció és crear l'estructura necessària per fer-ho possible.

Susana Lozano

Encara no tenim una comissió per dirigir a les famílies cap a un centre adequat. En els propers mesos ja podrem guiar-les en aquest procés.


Aquest dilluns s'ha fet balanç d'aquest primer any de feina feta des de la ciutat. L'acte ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha destacat la feina de l'entitat i ha refermat el compromís del consistori a col·laborar-hi.

Per celebrar l'aniversari, Atelca ha organitzat una festa aquest dissabte a la plaça d'Octavià. Serà a partir de les onze del matí quan la carpa de l'associació obrirà les portes amb diferents activitats per a nens i nenes que s'allargaran fins a les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.