Repavimentat el tram de l'AP-7 que passa per la ciutat amb asfalt sonoreductor


  • Comparteix:

El tram de l'AP-7 que passa per la ciutat ha estat repavimentat / Font: Trens.cat

El tram de l'AP-7 que passa per la ciutat ha estat repavimentat / Font: Trens.cat

Els tres quilòmetres de l'AP-7 que passen pels barris de Can Cabassa, Regadiu, Monmany, Rossinyol i, en especial, Mas Gener han estat repavimentats amb asfalt sonoreductor. L'objectiu d'aquesta actuació, feta a petició del consitori, és minimitzar la contaminació acústica d'aquestes zones.

L'empresa ACESA ha estat l'encarregada de repavimentar l'asfalt de l'autopista AP-7 que passa per la ciutat entre el quilòmetre 157, situat a la sortida de Mas Gener, i el 160, ubicat a l'alçada de Centre Comercial Sant Cugat. L'actuació ha consistit a canviar l'asfalt de la via per un paviment sonoreductor que minimitza la contaminació acústica.

Al maig es va aprovar al ple una moció institucional sobre mesures protectores contra la contaminació acústica.

Aquesta actuació suposa la rebaixa de la contaminació acústica de les zones i la millora de la qualitat ambiental i de vida dels veïns, en paraules del regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana. Els treballs ja han finalitzat a la calçada en direcció sud i està previst que la part nord acabi a finals d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.