Nou rècord d'audiència de Cugat.cat, que ja suma més de 39.000 lectors


Temes relacionats

Cugat.cat bat un nou rècord d'audiència a l'abril amb 38.000 usuaris únics (11/mai/13)


  • Comparteix:

Nou rècord de Cugat.cat aquest any

Nou rècord de Cugat.cat aquest any

Cugat.cat ha tancat el mes de maig amb un nou rècord d'audiència i supera per primera vegada la barrera dels 39.000 usuaris únics. Els lectors del mitjà multimèdia municipal han crescut prop d'un 20% en el que portem d'any, segons dades de l'auditoria de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), que elabora el rànquing de referència de mitjans digitals. Cugat.cat és el mitjà d'informació local en català amb més audiència, segons l'OJD.

Cugat.cat ha trencat el seu sostre d'audiència per segon mes consecutiu. Si l'abril va deixar uns resultats de més de 38.000 usuaris únics, els millors fins aleshores, el mes de maig encara ha estat més positiu per al grup de comunicació municipal, amb 39.188 lectors. En total, s'han fet més de 69.000 visites al diari electrònic i s'han consultat 153.000 pàgines.

El rànquing de mitjans digitals en català que elabora l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) certifica que, també al maig, Cugat.cat és el diari digital d'informació local en català amb més lectors. El segueixen els portals Aragirona.cat, amb 36.343 usuaris, Totsantcugat.cat, amb 34.218, i l'Empordà.info, que en té 31.274.

El líder en informació en català a la xarxa continua sent l'Ara.cat (1.343.194), seguit de Vilaweb i Nació Digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.