La reparació de la muralla del Monestir comença la setmana vinent


Temes relacionats

Tres joves ferits en xocar contra la muralla del Monestir (14/abr/13)


  • Comparteix:

L'accident que va malmetre la muralla va tenir lloc a l'abril

L'accident que va malmetre la muralla va tenir lloc a l'abril

La reparació de la muralla del Monestir començarà la setmana vinent, després que quedés malmesa a l'abril arran d'un accident de trànsit. Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Urcotex per un valor de 5.310 euros, que aniran a càrrec de l'empresa asseguradora del vehicle que va provocar els desperfectes. L'Ajuntament espera que els arranjaments puguin acabar-se abans de l'inici de Festa Major.

Amb aquestes obres es repararà la part de la porta de la muralla est, malmesa després d'un accident de trànsit. La muralla del Monestir forma part del catàleg de patrimoni del municipi i és un monument declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

L'empresa Urcotex, adjudicatària de les obres, està especialitzada en la rehabilitació d'edificis i restauració de monuments. Ja ha treballat a diferents indrets de la ciutat, rehabilitat espais com el Celler Cooperatiu, que va adaptar-lo com a subseu del Museu de Sant Cugat i convertir-lo en un equipament municipal polivalent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.