L'ETSAV acomiada dues persones interines per retallades a la UPC


Temes relacionats

El Consell Social de la UPC ratifica l'acomiadament de 78 interins (12/jun/13)

L'Ajuntament instarà la UPC a mantenir el model actual de l'ETSAV a la ciutat (18/feb/13)


  • Comparteix:

L'ETSAV està ubicada a Sant Cugat

L'ETSAV està ubicada a Sant Cugat

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), ubicada a Sant Cugat, ha acomiadat dues persones interines d'administració i serveis. Aquesta decisió forma part del total de 78 places que la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a la qual pertany el centre, ha decidit 'deixar sense dotació econòmica'. El director de l'ETSAV, Víctor Seguí, ha lamentat la situació i ha criticat que els acomiadaments s'hagin produït de manera exprés. A més, ha assegurat que hi ha previstes més retallades en el professorat associat en breu.

La decisió es va prendre en el Consell de Govern de la UPC, que va tenir lloc dilluns passat, després d'haver aturat el procés durant un mes per obrir un període de negociacions per buscar mesures alternatives. Finalment, l'òrgan de la universitat ha decidit deixar sense dotació econòmica les places dels membres del personal d'administració i serveis (PAS) interí, un total de 78 a la UPC, de les quals dues pertanyen a l'ETSAV.

El director del centre ubicat a Sant Cugat, Víctor Seguí, ha lamentat la situació i ha criticat les formes amb què s'han fet els acomiadaments. Segons assegura, han estat 'acomiadaments exprés' ja que els afectats han hagut de marxar de manera pràcticament immediata.

Víctor Seguí

Estem dolguts amb la manera d'acomiadar. Podríem dir que han estat acomiadaments exprés i no s'ha fet bé.


Seguí ha assegurat que són dues places imprescindibles per al funcionament de l'ETSAV: la secretària de direcció i la persona encarregada dels convenis de pràctiques professionals. A més, el director del centre ha explicat a Cugat.cat que estan previstos més acomiadaments a la UPC - i en conseqüència a l'ETSAV - amb relació al professorat associat, que s'anunciaran en breu.

Víctor Seguí

El curs vinent haurem de fer mans i mànigues. Preparem arquitectes i tenim aquest compromís amb la Politècnica i amb la societat.


Tot i aquesta situació, Seguí ha manifestat el compromís de la universitat amb la formació d'arquitectes de bon nivell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.