La 'Nit en Blanc' supera totes les expectatives de Sant Cugat Comerç


Temes relacionats

'La Setmana en Blanc' aposta per una trobada de bicis clàssiques i una pedalada ( 6/jun/13)

La ciutat es projecta amb un Sant Cugat Actiu multitudinari ( 3/jun/13)


  • Comparteix:

Els carrers de la ciutat s'han omplert de santcugatencs / Font: Sant Cugat Comerç

Els carrers de la ciutat s'han omplert de santcugatencs / Font: Sant Cugat Comerç

La 'Nit en Blanc' ha superat totes les expectatives de l'associació Sant Cugat Comerç (StC), que organitza la iniciativa. La gran afluència de gent durant la nit d'aquest dissabte i la bona rebuda de les ofertes i promocions dels establiments indiquen, segons l'entitat, l'èxit de la 'Nit en Blanc' com una eina per impulsar les vendes i mostrar el comerç santcugatenc a aquells que no en poden gaudir durant la setmana.

Un total de 120 establiments han obert aquest dissabte fins a la mitjanit per oferir els seus productes als santcugatencs que durant el dia no compren al municipi. La 'Nit en Blanc' ha convertit el centre de la ciutat en un aparador comercial que ha superat les expectatives de Sant Cugat Comerç, tal com ha explicat la seva presidenta, Maite Pérez.

Maite Perez

Hem superat les expectatives que ens vam marcar des de l'edició de l'any passat. A les dotze encara hi havia gent a les botigues.


La jornada ha servit per posar punt final a la 'Setmana en Blanc', que els darrers dies ha potenciat les vendes a través d'ofertes i activitats. Amb els carrers de l'eix comercial guarnits per a l'ocasió, els establiments han ofert promocions i descomptes al llarg de la nit, i els músics de l'Escola Fusió han posat la banda sonora a la iniciativa amb actuacions al carrer. Segons els comerciants, la 'Nit en Blanc' ha creat ambient a la ciutat i, a alguns, els ha permès augmentar les vendes.

Comerciants

Hi ha molt ambient i la gent està molt contenta. / Ha tingut molt bona acollida. / L'ambient és preciós però les vendes són fluixes.


La iniciativa ha omplert el centre de la ciutat de compradors i vianants, que han acollit molt positivament la proposta.

Consumidors

És una bona iniciativa, dóna molt bon ambient. / És una promoció molt comercial però em sembla bé. / Hem sortit a fer una volta i ja portem paquets.


L'èxit de la 'Nit en Blanc' també ha servit a les botigues per preparar-se de cara a les rebaixes, que començaran l'1 de juliol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.