La Penya Blaugrana potencia les entitats de la ciutat amb la Festa de la Infància


  • Comparteix:

La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) ha potenciat l'activitat solidària, cultural i mediambiental de les entitats de la ciutat a través de propostes lúdiques per als més petits. Els nens i les nenes que han omplert aquest dissabte la zona esportiva de Can Magí han descobert els valors de la trentena d'entitats que han participat a la festa. La penya ha aprofitat així els seus recursos per fomentar els valors i l'aprenentatge entre els més petits i per estrènyer llaços amb les associacions.

Espectacles, cuina, música, pintura, màgia i esport. Tot això és el que han preparat les entitats per als nens i nenes que s'han acostat a la 3a edició de la Festa de la Infància de la Penya Blaugrana. Aquestes propostes han servit per difondre la seva tasca i per transmetre als més petits la importància de la solidaritat, la cura del medi ambient i el valor de la cultura. Pel vicepresident de la PBSC i organitzador de la festa, Joan Carles Galofré, la penya té la missió de potenciar tota l'activitat de les entitats de la ciutat.

Joan Carles Galofré

La festa l'organitzem perquè volem potenciar seccions culturals, solidàries i medi ambientals i creiem que la Penya té l'obligació de transmetre una sèrie de valors als nens i nenes de la ciutat.


Els infants i les seves famílies han omplert durant tot el matí l'equipament i han gaudit d'un dia de lleure diferent. Els nens i nenes han destacat l'activitat de cuina, els inflables i la màgia.

Participants

Estem pintant un dibuix per fer màgia. / He anat als inflables, he participat en activitats molt divertides i ara vull cuinar.


La festa ha acabat amb el sorteig d'una samarreta del Barça signada pels quatre capitans del primer equip de futbol; Puyol, Xavi, Iniesta i Messi, i també per Abidal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.