L'Esplai Sarau celebra el vintè aniversari reivindicant els seus orígens


  • Comparteix:

Activitats de la festa

Activitats de la festa

L'Esplai Sarau del Club Muntanyenc ha celebrat amb la ciutat la seva tasca en el lleure i l'educació amb motiu del seu vintè aniversari. L'entitat està satisfeta d'arribar a aquesta xifra, especialment perquè s'han mantingut els valors i el bagatge dels primers anys. Per commemorar aquesta segona dècada, l'esplai ha convertit aquest dissabte la seva festa de final de curs en una festa popular a la plaça de la Vila.

L'Esplai Sarau va néixer fa 20 anys de la il·lusió d'uns joves que volien oferir als infants del poble una alternativa de lleure. Ara, dues dècades després, l'entitat continua creixent, però mantenint els valors del primer dia. La monitora de l'esplai Núria Ribalaiga s'ha mostrat orgullosa d'haver recollit el relleu d'aquells joves i de treballar amb la mateixa il·lusió.

Núria Ribalaiga

Quan parlem amb els fundadors de l'esplai ens adonem que hem crescut molt però que sempre hem seguit el mateix bagatge i els valors s'han mantingut. Tots creiem en el que és l'esplai.


Tot i que l'entitat va viure moments difícils, ara gaudeix d'un bon estat de salut i Ribalaiga considera que l'objectiu és continuar creixent i essent una opció de lleure per als nens i nenes de Sant Cugat.

Núria Ribalaiga

L'objectiu és seguir creixent, seguir aportant lleure a la ciutat apropant-se a les necessitats de la ciutat i dels infants i continuar apostant pel mateix, el lleure i l'educació.


La festa, oberta a la ciutadania, ha consistit en tota mena de jocs, una gimcana, un berenar i un sopar populars, i els concerts de Kata Kitinga, The Cocficks Rovers i PD's Arrugats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.