Els embassaments que donen servei a la ciutat estan gairebé plens


Temes relacionats

Arrenca la campanya de prevenció d'incendis amb més hores de guaita ( 4/jun/13)

Les reserves dels embassaments que abasteixen la ciutat continuen creixent (20/abr/13)

Els pantans que abasteixen la ciutat superen el 50% de la seva capacitat ( 9/mar/13)


  • Comparteix:

Els pantans que abasteixen Sant Cugat freguen el límit de la seva capacitat / Font: ACN

Els pantans que abasteixen Sant Cugat freguen el límit de la seva capacitat / Font: ACN

Els pantans que abasteixen Sant Cugat afronten l'estiu gairebé plens. Els embassaments de La Baells i Sant Ponç, de la conca del Llobregat, freguen el 100% de la seva capacitat i els pantans de Sau i Susqueda, de la conca del Ter, superen el 96% del seu volum.

El pantà de La Baells, al Berguedà, està totalment ple i el de Sant Ponç, al Solsonès, ha assolit un 99,4% de la seva capacitat, segons ha registrat el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat el mes de juny. Pel que fa als embassaments de la conca del Ter que donen servei a la ciutat, els pantans de Sau i Susqueda superen el 96% del seu volum. En dades generals, el sistema Ter-Llobregat ha passat d'un 50% al març a un 96,5% al juny, i assoleix així el nivell més alt de reserves en 35 anys.

Aquests registres garanteixen la demanda d'aigua per als propers mesos i afavoreixen la posada en marxa de la campanya d'incendis, que ha començat aquest mes. Els dispositius han ampliat les hores de guaita i s'han activat totes les rutes mòbils de vigilància i les bases d'aigua a punt. Segons el Consorci del Parc de Collserola, el bosc té un bon estat de salut pel retard en els dies de calor i per l'abundància de pluges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.