Sant Cugat se solidaritza amb el càncer de mama amb 'patchwork'


  • Comparteix:

El 'patchwork' reuneix una vintena de persones que se solidaritzen amb les malaltes de càncer de mama

El 'patchwork' reuneix una vintena de persones que se solidaritzen amb les malaltes de càncer de mama

Una vintena de santcugatenques s'ha acostat aquest dimarts a l'Ateneu per elaborar coixins especials en forma de cor adreçats a dones amb càncer de mama. La solidaritat i l'originalitat de la iniciativa, que organitzava l'Ateneu amb la col·laboració d'Oncolliga, han estat els factors que han mogut les participants a assistir a aquest taller de 'patchwork'.

Crear coixins per recordar a les dones malaltes de càncer de mama que no estan soles. Aquest és l'objectiu del taller de 'patchwork' que s'ha dut a terme a l'Ateneu aquest dimarts i que ha comptat amb una vintena de persones.

Les assistents han subratllat que és una iniciativa molt enriquidora i solidària. Les participants han afegit que la proposta els ha servit per ajudar i conèixer la feina d'Oncolliga, una entitat que desconeixien i amb la qual volen continuar col·laborant.

Participants

Som molta gent fent coixins per ajudar les malaltes. / No coneixia Oncolliga i ara participaré més amb l'entitat. / És una iniciativa original i solidària.


A més, la presidenta d'Oncolliga, Montse Botines, s'ha mostrat satisfeta i emocionada per l'alta participació santcugatenca al taller. Al mateix temps, la professora del curs impulsora de la iniciativa, Dolors Ribot, ha expressat el seu agraïment a les participants.

Els coixins elaborats tenen la mida exacta perquè les dones recentment operades puguin situar-lo sota el braç i tenir menys dolor. Aquestes peces de 'patchwork' tenen forma de cor i contenen 150 grams de farcit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.