L'EMD de Valldoreix recorda la prohibició de llençar coets durant les revetlles


  • Comparteix:

Un bomber apaga el foc d'un contenidor de paper / Font: Pau Johé

Un bomber apaga el foc d'un contenidor de paper / Font: Pau Johé

L'EMD avisa, un any més, que no es poden llençar coets i altres artefactes pirotècnics que siguin projectables i no controlables durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Ho ha fet a través d'un ban municipal on es recullen consells i advertiments adreçats als veïns. Llençar cigarretes enceses i llumins sense apagar prop de zones boscoses, cremar brossa, fer foc al bosc per cuinar, així com l'encesa de foc a menys de 500 metres de qualsevol zona forestal, són altres restriccions imposades.

La propera celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere i la situació d'alt risc d'incendi que es decreta a Catalunya durant els mesos d'estiu, ha motivat l'EMD a editar un nou ban municipal on es recullen consells i advertiments adreçats als veïns de cara a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

Les mesures adoptades per l'entitat municipal, però, van més enllà. En els darrers mesos s'ha treballat en la neteja del sotabosc i de les rieres, i en la realització de franges de seguretat en urbanitzacions i camins de la xarxa viària de Valldoreix.

A banda de les recomanacions suggerides, l'EMD recorda als veïns que, en cas d'urgència, truquin al telèfon d'emergències (112).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.