L'Ateneu celebra la consolidació del seu model de servei a la ciutat


  • Comparteix:

L'Ateneu ha tancat la temporada amb la Festa d'Estiu

L'Ateneu ha tancat la temporada amb la Festa d'Estiu

Més de 2.500 persones han fet alguns dels 450 tallers i activitats que ha ofert l'Ateneu i que suposa, segons l'entitat, la consolidació del seu model. L'Ateneu encara el futur amb optimisme per aquest aval ciutadà i ho ha celebrat amb una mostra dels cursos que fa amb la Festa d'estiu que ha tingut lloc aquest dijous a la plaça de Pep Ventura.

Una mostra dels tallers que s'ofereixen al llarg de l'any com una exposició de fotografia, una mostra de 'patchwork', i algunes de les danses programades com la de bollywood, la zumba i la dansa del ventre han pujat aquest dijous a l'escenari i han ofert un tastet de les possibilitats que té la ciutadania si s'acosta a l'Ateneu.

El responsable de Relacions Institucionals, Toni Ramon, ha explicat que, sense comptar els cursos d'estiu, per l'Ateneu ja hi han passat unes 2.600 persones, unes xifres molt similars a les de l'any anterior. Aquestes persones gaudeixen de fins a 450 cursos que s'ofereixen des de l'entitat i que per Ramon és una clara mostra de la consolidació del model de fer de l'Ateneu.

Toni Ramon

Creiem que el model de l'Ateneu queda reconegut per la ciutadania de Sant Cugat, que té ganes de fer coses amb nosaltres.


Ramon també ha explicat que les negociacions per vincular la seva oferta amb l'organitzada per l'Ajuntament van per bon camí i confia poder-les acabar de concretar la temporada vinent.

Toni Ramon

Un any després de fer moltes reunions tot apunta molt bé. Creiem que l'any vinent ho podrem tenir tancat.


L'Ateneu ofereix aquest juliol una nova programació d'estiu amb novetats com 'La cuina per joves' i alguns packs temàtics com el de cuina estrangera i el de benestar. Un tastet que permetrà als més novells endinsar-se a l'oferta de l'entitat amb l'ull posat a participar als cursos d'hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.