L'EMD es compromet a intensificar els ajuts i la col·laboració amb el Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Montser Turu ha volgut visitar les instal·lacions del Taller.

Montser Turu ha volgut visitar les instal·lacions del Taller.

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix s'ha compromès a mantenir i, si pot ser, incrementar la col·laboració amb el taller Jeroni de Moragas de Valldoreix. Durant una visita a les instal·lacions d'aquest centre, la presidenta de l'entitat, Montse Turu, ha valorat molt satisfactòriament la tasca del centre i s'ha compromès a buscar noves formules d'ajuda i col·laboració com ara nous cursos dedicats a les persones amb discapacitats.

El Taller Jeroni de Moragas té actualment un total de 92 persones amb diferents graus de discapacitat, de les quals més del 50% fan activitats en el centre ocupacional, mentre que la resta són treballadors contractats.

Des de ja fa anys, aquesta entitat rep l'ajuda de l'EMD, per exemple amb la contractació de personal per a la brigada de neteja de Valldoreix. Ara, el nou equip de govern de la Candidatura Catalanista i de Progrés s'ha compromès a mantenir i, si pot ser ampliar, aquesta col·laboració. Alguna de les primeres propostes és per exemple oferir un curs de cuina a les persones del Taller que viuen en pisos tutelats. Així ho ha proposat Monterrat Turu, presidenta de l'EMD.

Montse Turu

Pensem seguir amb aquesta col·laboració i el que ens pantegem en qualsevol cas és ampliar-ho amb noves propostes.


Des del taller Jeroni de Moragas, el seu gerent s'ha mostrat satisfet de la predisposició de l'EMD i ha assegurat que s'aniran buscant fórmules per ampliar aquesta col·laboració. Salvador Strino.

Salvador Strino

Sempre hi ha hagut molt bona voluntat per part de l'EMD i esperem que ara hi donem una nova empenta. Projectes no ens en falten.


Cal recordar que juntament al taller Jeroni de Moragas hi ha la Cooperativa Estel, amb uns 40 socis, i que el taller té també 3 pisos tutelats a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.