L'EMD de Valldoreix aporta 4.000 euros a Nexe Fundació


  • Comparteix:

Moment de la donació entre l'EMD de Valldoreix i Nexe Fundació

Moment de la donació entre l'EMD de Valldoreix i Nexe Fundació

L'EMD s'ha solidaritzat aquest divendres amb Nexe Fundació, dedicada a l'atenció d'infants amb pluridiscapacitat, amb una aportació de 4.000 euros per subvencionar part de les beques de l'entitat. La donació ajudarà les famílies amb dificultats econòmiques perquè els infants amb discapacitats múltiples no quedin desatesos i puguin gaudir dels tractaments i les activitats de la fundació.

Nexe Fundació és una entitat privada que ofereix atenció, tractaments i activitats per als infants amb pluridiscapacitats. Per ajudar les famílies que no poden pagar la quota de la fundació, l'EMD de Valldoreix ha aportat 4.000 euros a les beques que ofereix l'entitat. La directora de Nexe Fundació, Sònia Corpas, ha detallat que en moments de crisi econòmica donacions com aquesta són molt necessàries perquè ajuden a mantenir l'activitat de l'entitat.

Sònia Corpas

La situació econòmica és complicada. Per això, ajudes com aquesta són vitals per a nosaltres.


El contacte entre la fundació i l'EMD neix a partir de la seva presidenta, Cecile de Visscher, que viu a Valldoreix i hi ha organitzat diverses activitats amb l'entitat, tal com ha explicat el president de l'EMD, Josep Puig.

Josep Puig

És una fundació que fa una feina magnífica. La presidenta és una persona de Valldoreix que fa anys que coneixem.


Nexe Fundació també impulsa tasques de sensibilització sobre aquestes patologies i organitza activitats d'oci per als infants amb pluridiscapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.