Neix Santcugatparticipa.cat, el nou canal de participació ciutadana


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la plataforma

Moment de la presentació de la plataforma

Els santcugatencs disposen d'un nou canal per fer sentir la seva opinió i propostes en qüestions que tenen a veure amb la ciutat. Es tracta de la prova pilot Santcugatparticipa.cat, una plataforma que recollirà fins a finals de setembre propostes per a la Festa Major de l'any vinent i recomanacions turístiques de la ciutat.

Aquesta plataforma és un dels projectes guanyadors de la iniciativa Living Labs Global, en la qual participa Sant Cugat. Gràcies a aquesta col·laboració, la ciutat pot escollir un dels treballs premiats i posar-lo en marxa de manera gratuïta durant sis mesos. El projecte triat és un espai web que per primera vegada es posa en marxa a Europa.

Santcugatparticipa.cat és un fòrum on els usuaris poden respondre a la pregunta plantejada i encetar debats al voltant del tema en qüestió. El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, que ha presentat la plataforma juntament amb la regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, ha destacat la complementarietat d'aquesta iniciativa als mecanismes ja existents com els consells i les taules de treball.

Francesc Carol

El projecte amplia la particpació cap al món 2.0. És un complement a la participació reglada dels consells i les taules de treball.


'Què t'agradaria trobar a la Festa Major de l'any que ve?' i 'Què recomanaries visitar als visitants de Sant Cugat?' són les dues preguntes amb què s'estrena aquesta plataforma. Per ara, és una prova pilot, però en funció de la resposta, el consistori es plantejaria adquirir el servei per utilitzar-lo de manera estable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.