La ciutat continua sumant-se al projecte d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

La darrera Nit Literària, organitzada per Òmnium

La darrera Nit Literària, organitzada per Òmnium

Òmnium Cultural ha captat 116 socis més a la ciutat en poc més d'un any i l'entitat considera que el seu creixement mostra les ganes de la gent per treballar per la independència del país. Aquestes dades i l'activitat de l'entitat a la ciutat porten Òmnium Sant Cugat a fer un balanç molt positiu de la temporada. A àmbit català, l'entitat creix 500 socis cada mes i ja en suma més de 31.000.

Òmnium Cultural creix cada any i afronta amb força el moment de màxima activitat que ha de culminar l'Onze de Setembre amb una diada més reivindicativa que mai. A la ciutat, l'entitat ja té 816 socis, 116 més que a la Nit Literària del maig del 2012. Per la presidenta d'Òmnium Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, això demostra que la gent vol que l'entitat empenyi els polítics en el camí cap a l'Estat propi.

Maria Rosa Caballé

La gent té ganes que Òmnium faci feina i empenyi els polítics perquè arribin allà on gairebé tots volem arribar.


A tot Catalunya, Òmnium capta uns 500 socis cada mes i per a Caballé aquesta és la prova de les ganes de canvi que té el país.

Maria Rosa Caballé

Estem guanyant uns 500 socis al mes. Per tant hi ha molta gent que vol un canvi. Òmnium pot fer feina per incidir en aquest canvi.


A la ciutat, l'entitat no descansa i organitza com a mínim un acte cada setmana per difondre i sumar suports al procés cap a l'Estat propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.