Els trens de FGC circularan fins a la una de la matinada


  • Comparteix:

FGC farà horari de dissabte amb motiu de la revetlla de Sant Joan

FGC farà horari de dissabte amb motiu de la revetlla de Sant Joan

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fa avui horari de dissabte amb motiu de la revetlla de Sant Joan. A diferència d'altres anys, que havien obert tota la nit, l'últim tren de FGC sortirà a les dues i 12 minuts de la matinada de l'estació de plaça Catalunya, a Barcelona.

Els últims trens que circularan des de Sant Cugat fins a Barcelona seran el de la una i 33 minuts de la nit, des de Terrassa, i el de la una i 44 minuts, des de Sabadell. Per dirigir-se a les ciutats vallesanes, el darrer tren en direcció Terrassa passarà a un quart de tres de la matinada i el darrer fins a Sabadell sortirà a les dues i 36 minuts. Si es vol viatjar des de Barcelona fins a Sant Cugat, l'últim tren sortirà de l'estació de plaça Catalunya a les dues i 12 minuts de la matinada. A partir d'aleshores, l'estació de FGC de la ciutat romandrà tancada i obrirà demà a dos quarts de sis del matí.

Els santcugatencs que vulguin anar a Barcelona, Sabadell o Terrassa i a les ciutats de l'entorn més tard de la una de la matinada ho hauran de fer amb transport privat o bé amb el servei de Nit Bus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.