Un foc crema 300 metres quadrats de matolls a tocar de TVE de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la intervenció / Font: ADF Sant Cugat

Moment de la intervenció / Font: ADF Sant Cugat

Un petit incendi a l'avinguda de la Generalitat ha cremat aquest dilluns a la tarda uns 300 metres quadrats de matolls. Bombers i Associació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat han intervingut en detectar una columna de fum a la zona a les sis de la tarda. El foc no ha causat danys materials i ha estat extingit en uns 20 minuts.

El cap de l'ADF Sant Cugat, Iñaki Ferreira, ha explicat que, tot i no saber l'origen del foc, són habituals aquestes intervencions l'endemà de revetlles.

Iñaki Ferreira

És una actuació habitual després d'una revetlla sense gaire importància. Però en aquest cas ha estat proper a habitatges i aquesta era la preocupació.


Tres unitats d'ADF i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins als llocs del fets en detectar una columna de fum al voltant de les sis de la tarda. El foc s'ha donat per extingit al voltant de dos quarts de set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.