Gastronomia, cultura i caliu són els ingredients de l'espai andalús a la festa


Temes relacionats

Antonio Rodríguez: 'Després de Festa Major al CPA ens tocarà reinventar-nos' (25/jun/13)

El tradicional 'potaje' andalús agermana els socis del CPA en el seu aniversari ( 8/jun/13)

La festa de la Cruz de Mayo aplega un centenar de santcugatencs al CPA ( 5/mai/13)

El CPA mantindrà els socis amb dificultats econòmiques sense pagar la quota (10/mar/13)


  • Comparteix:

La caseta del CPA ha reunit centenars de persones en la seva inauguració

La caseta del CPA ha reunit centenars de persones en la seva inauguració

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) ha encetat els actes més tradicionals de la comunitat andalusa a Sant Cugat amb voluntat de ser punt de trobada per a tota la ciutadania. Situada al carrer de Josefina Mascareñas, l'espai ofereix les típiques tapes per a milers de persones que passen durant aquests dies de festa grossa, així com concerts dels grups propis de l'entitat i d'artistes convidats.



La gastronomia és un dels principals al·licients de l'espai del Centro Popular Andaluz a la festa grossa del municipi. Però no és l'únic, la cultura i l'ambient tradicional que s'hi respira fa que molts santcugatencs l'utilitzin com a punt de trobada durant aquests dies de festa, tal com ha manifestat el president del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

És el punt de trobada de moltíssima gent. A més, tenim un prestigi molt ben guanyat per totes les cuineres, perquè aquí la gent que vol menjar bé pot venir tranquil·lament al CPA.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que molts ciutadans ja compten amb el tradicional espai com un dels ingredients imprescindibles de la Festa Major local, i l'ha qualificat d''icona'.

Mercè Conesa

Per nosaltres és molt important que el CPA, els seus socis, segueixin apostant per tenir la caseta, on veiem i apreciem la seva vessant cultural. Per nosaltres la caseta és una caseta de Festa Major.


El plat fort de la caseta arribarà dissabte, amb el tradicional 'potaje' que serviran per a més d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.