Bones vibracions a l'espai Des-Plaça jove però el record de les Barraques continua


Temes relacionats

La iniciativa Des-Plaça fa una crida a les entitats a participar en l'edició d'enguany (20/feb/13)


  • Comparteix:

Un brindis ha donat per inaugurat l'espai Des-Plaça jove ubicat a la plaça del Rei. L'objectiu de les entitats és augmentar l'afluència de públic respecte l'any passat. D'altra banda, els assistents han valorat la proximitat de l'espai al centre però afirmen que continuen preferint les Barraques.

L'espai dels joves, Des-Plaça, ha quedat inaugurat aquest dijous a la plaça del Rei. Els membres de les entitats que participen s'han situat enmig de la plaça formant una 'D' i una 'P', inicials de la iniciativa i han brindat.

La inauguració ha estat seguida d'un taller de rumba catalana que ha arrencat els balls d'un públic que continua tenint les Barraques en el record.

Assistents

Falten les Barraques això és més tranquil / Trobo a faltar les Barraques tot i que ací hi ha molt bon ambient / Ens ho estem passant molt bé, hi ha molta festa.


De la seva banda, els organitzadors s'han marcat el repte d'aconseguir més públic que en la passada edició i per això han apostat per grups com Aspencat sense oblidar les formacions locals. Les entitats han subratllat que no obliden de Barraques però que Des-Plaça permet acostar la festa dels joves al centre de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.