Una santcugatenca surt projectada d'una atracció de la fira


  • Comparteix:

Imatge de l'atracció que ha estat precintada

Imatge de l'atracció que ha estat precintada

Una dona santcugatenca de 42 anys ha sortit projectada de l'atracció 'Super dragón' de la fira i ha acabat impactant contra el terra, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets han succeït la matinada de dissabte a diumenge, entre la una i les dues. L'afectada ha estat atesa, en un primer moment, per una doctora del CAP Sant Cugat, dues ambulàncies i dues dotacions de Bombers.

La santcugatenca ha estat traslladada a Mútua de Terrassa, però no està en estat greu. L'atracció ha quedat precintada, a l'espera de la investigació policial de Mossos d'Esquadra. En les properes hores s'espera la declaració del propietari de l'atracció per identificar si hi va haver negligències en el funcionament de la maquinària.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lamentat l'accident i ha encarregat obrir un expedient informatiu per esclarir si ha fallat algún mecanisme durant la instal·lació de la fira. Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, aquest dilluns a primera hora els tècnics municipals faran una inspecció tècnica a l'atracció en qüestió. Les conclusions de l'informe es traslladaran amb tota la documentació dels Mossos als jutjats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.