Els Gausacs es queden a un pas de descarregar la 1a tripleta de la història


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat el 4 de 8

Els Gausacs han descarregat el 4 de 8

Els Gausacs es queden a un pas de descarregar la seva primera tripleta de la història en l'actuació de Festa Major. Els camises verdes han descarregat el 4 de 8, però els ha caigut la torre de 8 i no han aconseguit completar el 3 de 8, tot i que han descarregat el 5 de 7 i el 2 de 7. Les construccions de la gamma de nou han arribat a la plaça de la mà dels Capgrossos de Mataró i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, que han acompanyat els Gausacs en una actuació plena de passió castellera.



Regust agredolç en l'actuació castellera de Festa Major, a la qual els camises verdes no han pogut descarregar la seva primera tripleta de 8 de la història. La torre de 8 dels Gausacs ha caigut i tampoc no han descarregar el 3 de 8. Les caigudes, però, no han espantat la passió castellera i la plaça ha animat en tot moment les colles.

Els camises verdes han descarregat el 5 de 7 i el 2 de 7, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona s'ha lluït amb el 5 de 8 i el 3 de 9, i els Capgrossos de Mataró han completat el 5 de 8 i han carregat el 3 de 9. A més, totes les colles han descarregat el 4 de 8. Tot plegat en un espectacle casteller carregat d'entusiasme i que ha suposat un pas més dels Gausacs cap al seu repte, tal com ha explicat un dels seus caps de colla, Toni Serra.

Toni Serra

No hem tingut sort, hem intentat fer el màxim. Esperem una ocasió millor. Volem descarregar la tripleta a la Diada.


Tot i els resultats de l'actuació, els Gausacs no es desanimen i segueixen amb l'objectiu de descarregar la tripleta de 8, que intentaran al novembre per la Diada Castellera.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.