La Cafetera de Sant Cugat prepara un vídeo de fotos de la Festa Major


  • Comparteix:

Eva Bielsa, creadora de La Cafetera de Sant Cugat.

Eva Bielsa, creadora de La Cafetera de Sant Cugat.

La Cafetera de Sant Cugat, plataforma participativa que està elaborant un rànquing virtual dels millors cafès i rebosteria de la ciutat, està preparant un vídeo amb les millors imatges de la Festa Major. Per fer-lo, la impulsora de la iniciativa, Eva Bielsa, fa una crida als santcugatencs a través d'un vídeo promocional perquè cedeixin imatges de la festa.

Aquesta és la darrera proposta de la plataforma La Cafetera de Sant Cugat. A través de les xarxes socials i del seu blog i pàgina web, la impulsora de la iniciativa, Eva Bielsa, ha llençat un spot promocional per fer que els santcugatencs enviïn les millors imatges de Festa Major. Els protagonistes són 'Els Cuguis', uns ninots que simulen ser ciutadans de Sant Cugat

Eva Bielsa

Vaig buscar una cançó animada i uns personatges que poguessin ser divertits, que són 'Els Cuguis', uns 'clics' que es passegen pel poble i fan de castellers, balls de bastons, sardanes i tot allò que fem a la Festa Major.


La santcugatenca espera recollir els millors moments de la festa per muntar un vídeo i penjar-lo a la seva web.

La Cafetera de Sant Cugat va néixer ara fa un any com un espai interactiu on es poden votar els millors tallats, croissants, barretes, pastissos i demés delícies de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.