Un informe diu que Sant Cugat ja no té deficiències de cobertura mòbil


Temes relacionats

Sant Cugat regularà la implantació d'antenes de telefonia mòbil (20/jul/10)


  • Comparteix:

L'estudi conclou que Sant Cugat ja no presenta problemes de cobertura

L'estudi conclou que Sant Cugat ja no presenta problemes de cobertura

Sant Cugat ja no presenta problemes de cobertura de telefonia mòbil, segons un informe del Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETCC). L'estudi explica que aquesta millora es deu al fet que els operadors locals han ampliat la capacitat dels seus nodes i desplegat més emplaçaments. Així, Sant Cugat surt de la llista de ciutats amb deficiències de cobertura que va fer la COETCC.

Fa un any, Sant Cugat entrava per primera vegada a la llista dels municipis que tenen problemes de cobertura de telefonia mòbil, segons un estudi del Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya. 12 mesos després, la nostra localitat marxa d'aquest rànquing gràcies a l'ampliació de la capacitat dels nodes que han fet els operadors locals que, en alguns casos, també han desplegat més emplaçaments.

Ara, Sant Cugat forma part del grup de ciutats que disposen de bona cobertura, com un 40'8% de les localitats. El 59'1% restant són el gruix de localitats amb alguna problemàtica de cobertura. Unes deficiències que els experts atribueixen al fet que les ordenances municipals d'aquestes ciutats no s'han adaptat a les noves tecnologies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.