Tricicle i Cavall Fort celebren 10 anys veient créixer els més petits de la ciutat


  • Comparteix:

Les escoles bressol municipals Tricicle i Cavall Fort han celebrat el seu desè aniversari amb optimisme i il·lusió, malgrat les retallades i la manca de subvencions. Dues festes han reunit centenars de famílies amb propostes per a petits i grans, i un berenar per agafar forces. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha garantit que per al curs vinent es mantindran les beques menjador.

Tricicle i Cavall Fort, dues de les escoles bressol municipals, han celebrat aquest divendres el seu desè aniversari amb dues festes. Els coordinadors d'aquests centres, Carles Pérez i Mercè Díez respectivament, han destacat que encaren amb optimisme el futur educatiu gràcies a la il·lusió dels més petits, tot i l'actual situació econòmica que travessa el món de l'ensenyament i la minva de recursos de les escoles.

C. Pérez i M. Díez

Creiem que els infants d'aquest municipi es mereixen una escola de qualitat. Tenim menys recursos però intentem tirar endavant. / La ràtio garanteix una qualitat màxima. Això ha anat canviant.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que seguirà apostant per les escoles bressol perquè són una prioritat per al consistori, i ha garantit que les beques menjador es mantindran de cara a l'any vinent per garantir l'alimentació dels més menuts.

Mercè Conesa

A nivell de pressupost municipal es mantindran les ajudes a beques menjador. Som un municipi compromès amb les famílies i la infància. Una de les nostres prioritats són les beques menjador.


La festa del centre Tricicle ha tingut un record per a l'exdirector de l'Esbart, Joan Serra, que va col·laborar amb l'escola amb un projecte musical. Els coordinadors dels dos centres educatius han informat a Cugat.cat que estan plens de cara al curs vinent, tot i que hi ha hagut menys sol·licituds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.