Sant Cugat rep 58 joves músics d'Holanda en l'intercanvi amb l'Escola Fusió


Temes relacionats

Una cinquantena d'alumnes portuguesos fan des d'avui un intercanvi a l'escola musical Fusió (15/abr/11)

Intercanvi entre l'Orquestra Simfònica Fusió i la banda francesa de la Dordogne (13/abr/07)


  • Comparteix:

Dues estudiants de Fusió i una de Jong Twente han parlat en nom dels seus companys

Dues estudiants de Fusió i una de Jong Twente han parlat en nom dels seus companys

Una seixantena de joves holandesos, membres de l'orquestra simfònica Jong Twente, han començat aquest dilluns un intercanvi amb l'Escola de Música i Dansa Fusió. Els estudiants faran un concert conjunt a Sant Cugat aquest dimecres a la plaça Barcelona, i l'orquestra convidada tocarà un repertori professional divendres al claustre del Monestir. A més, els participants tenen programada una jornada de turisme per Barcelona i una altra per Cadaqués.

Dues estudiants de l'Escola Fusió i una integrant de Jong Twente han agraït als professors, en nom dels seus companys, que facin possible aquest tipus d'intercanvis. La santcugatenca Aina Serrallonga ha celebrat que l'Escola Fusió organitzi una experiència 'tan enriquidora'.

Aïna Serrallonga

Volíem donar la benvinguda a tots els holandesos i agrair als mestres de Fusió que facin possible aquests intercanvis tan enriquidors. Potser algun dia ens trobarem amb els holandesos en alguna orquestra.


La regidora de comunicació, Joana Barbany, que ha donat la benvinguda als estudiants durant l'acte de recepció a la sala de plens de l'Ajuntament, ha destacat que Sant Cugat valora especialment l'aportació musical, cultural i d'internacionalització que suposen intercanvis com aquest.

Joana Barbany

Sant Cugat és una ciutat molt jove; educadora, culta i creativa, i amb vocació internacional. És per això que valorem especialment que la vostra escola visiti la ciutat.


L'Escola de Música i Dansa Fusió fa intercanvis amb orquestres i estudiants de música d'arreu d'Europa, així com de Cuba, des de la seva fundació el 1972. Els estudiants holandesos que aquesta setmana visiten Sant Cugat marxaran divendres a la nit, i els músics santcugatencs els visitaran a Twente, al nord d'Holanda, durant la Setmana Santa de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.