Dimarts acaba el termini per presentar els dibuixos del concurs de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Els dibuixos estamparan la samarreta de La Marxa.

Els dibuixos estamparan la samarreta de La Marxa.

El termini per presentar originals al concurs de dibuixos pel cartell i la samarreta de la Marxa Infantil de Regularitat finalitza el proper dimarts, dia 10. Com ja és habitual, el Club Muntanyenc, responsable de la iniciativa, vol que siguin les imatges dels més petits les que il·lustrin el cartell d'aquesta caminada popular.

Un any més, l'entitat excursionista vol que siguin els propis nens i nenes de la ciutat els autors del dibuix que es reproduirà tant el en cartell com en la samarreta d'aquesta edició de la Marxa Infantil. És per això que s'ha convocat un concurs on poden presentar-se tots els santcugatencs que tinguin entre 6 i 14 anys.

El lema escollit aquest any és "La marxa", i segons les bases del concurs cada participant pot presentar només un dibuix, que ha d'estar fet amb un màxim de 3 colors, Un dels responsables de la caminada, Joan Carles Alayo, explica que els originals reprodueixen habitualment la imatges que tenen els més petits del bosc i de la pròpia caminada.

Joan Carles Alayo

El lem acanvia molt poc, i sempre són dibuixos que representen el bosc i la imatge que tenen els nens de la marxa.


Pel que fa a la participació, Alayo ha destacat que s'han rebut ja alguns dibuixos però que, cada any, el gruix principal d'originals arriba de la col·laboració amb les escoles.

Joan Carles Alayo

N'hem rebut alguns però falta per arribar el gruix de les escoles, que són les que nodreixen realment aquest concurs.


El termini per presentar els originals finalitza el proper dimarts, dia 10 de febrer, i els noms dels guanyadors, un per la samarreta i l'altre pel cartell, es donaran a conèixer el dia 23.

El 20 dibuixos finalistes quedaran exposats a la web del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.