Canvis a la línia 2 de FGC aquest cap de setmana i al llarg de l'estiu


  • Comparteix:

El servei de FGC, amb canvis aquest estiu

El servei de FGC, amb canvis aquest estiu

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia 2, entre les parades de Sant Quirze i Sabadell Rambla, es veu alterat aquest cap de setmana i el del 27 de juliol per les obres de prolongació a Terrassa i Sabadell. A partir d'aquest diumenge i fins a mitjans de setembre, el servei s'interromprà a les parades de Sabadell Estació i Sabadell Rambla. El transport es veurà garantit amb un servei substitutori d'autobusos.

Els caps de setmana del 13 i 14 de juliol i el 27 i 28 del mateix mes, el servei de trens a les estacions de Sant Quirze, Sabadell Estació i Sabadell Rambla serà interromput i reemplaçat per autobusos. El tall entre les estacions Sabadell Estació i Sabadell Rambla, però, s'allargarà fins a mitjans de setembre.

A més, el cap de setmana del 24 d'agost es produiran talls en el servei de trens entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia S2 i entre Sant Cugat i Mira-sol de la línia S1. En els dos casos, es posarà en marxa el servei substitutori d'autobusos.

Per mantenir informats els usuaris, FGC reforçarà la informació al client a través de la megafonia i distribuirà fulletons informatius a les estacions afectades. També es pot consultar el 012, el web de FGC i les xarxes socials corporatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.