L'Agrupament Escolta la Floresta serà el pregoner de la Festa Major del districte


Temes relacionats

La Floresta celebra la seva Festa Major amb una trentena d'activitats ( 8/jul/13)


  • Comparteix:

L'Agrupament Escolta de la Floresta en una activitat anterior / Font: AE la Floresta

L'Agrupament Escolta de la Floresta en una activitat anterior / Font: AE la Floresta

La comissió de festes de la Floresta ha escollit com a pregoner de la festa grossa l'Agrupament Escolta la Floresta, més conegut com El Cau, pel seu arrelament al districte. Els organitzadors també han valorat que aquest any el Cau pugui ser present a la festa malgrat les seves obligacions amb els campaments. La Festa Major de la Floresta se celebra aquest divendres i dissabte, i dissabte i diumenge de la setmana vinent.

S'apropa la Festa Major de la Floresta i ja s'ha escollit una part immancable de totes les festes grosses: el pregoner. Aquest any la comissió de festes del districte ha escollit l'Agrupament Escolta la Floresta, el Cau, per la lectura del discurs inaugural.

Aquesta entitat forma part d'Escoltes Catalanes i treballa en el marc de l'educació mitjançant activitats de lleure. El Cau acull infants i joves entre sis i 18 anys, fent cadascú activitats amb uns objectius concrets, responent a les necessitats específiques dels nois i noies.

Una de les membres de la comissió de festes, Conchi Romera, assegura que és molt significatiu que el Cau sigui el pregoner de la Festa Major per tot el que significa pel conjunt de veïns.

Conchi Romera

Fa molts anys que el Cau no està present a la Festa Major perquè sempre està fora de campaments. Pensem que és una entitat molt arrelada a la Floresta. Pot ser molt representatiu.


La comissió explica que, amb l'elecció del Cau com a pregoner, poden garantir la presència d'una entitat que sovint no ha pogut participar a la festa en estar sempre fora de campaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.