Mig milió de vehicles sortiran de la zona metropolitana a finals de juliol


Temes relacionats

Vistiplau final del ple a l'operació del CMSC i la Policial Local (16/jul/13)

El Servei Català de Trànsit preveu retencions per les obres a la C-58 en l'operació sortida (13/ago/11)

L'operació sortida acaba sense incidències als accessos de la ciutat (30/jul/11)

Revisar el cotxe abans de sortir de viatge i aturar-se cada dues hores, principals consells per aquesta operació sortida de Setmana Santa (21/abr/11)


  • Comparteix:

Mig milió de cotxes sortiran de la zona metropolitana a finals de juliol / Font: ACN

Mig milió de cotxes sortiran de la zona metropolitana a finals de juliol / Font: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que uns 500.000 vehicles surtin de la zona metropolitana entre la tarda d'aquest divendres i el matí de dissabte durant els dos darrers caps de setmana de juliol. Per reduir la sinistralitat a les carreteres, el SCT habilitarà carrils en sentit contrari i canvis prioritaris a les rotondes de les vies costeres.

El Servei Català de Trànsit preveu que el dia més problemàtic sigui dissabte de la setmana vinent al matí i l'AP-7 l'autopista més complicada, en el tram comprès entre Tarragona i França. Les destinacions de costa seran les més visitades, de manera que es recomana precaució a les vies que donen accés a les ciutats i pobles de la Costa Daurada i la Costa Brava, com la C-31, la C-32 i la N-340.

Prop de 2.000 Mossos d'Esquadra es desplegaran durant aquests dies als trams més densos i complicats. A més, s'espera que es realitzin prop de 1.700 controls viaris durant la resta de l'estiu. D'altra banda, el Servei Català de Trànsit posarà en marxa la campanya de conscienciació 'Podem evitar-ho' a partir de dilluns de la setmana que ve. La proposta inclourà espais audiovisuals que recolliran el testimoni real dels familiars de víctimes d'accident de trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.