La Carnisseria Corral canvia el mercat de Pere San pel de Mira-sol


  • Comparteix:

Cartell de l'acte inaugural / Font: Carnisseriacorral.com

Cartell de l'acte inaugural / Font: Carnisseriacorral.com

La Carnisseria Corral deixa la seva ubicació històrica del mercat de Pere San i a finals de mes obrirà una nova parada al mercat de Mira-sol. Els responsables de la carnisseria ha decidit aquest trasllat a causa del canvi de model del mercat del centre de la ciutat i les oportunitats que suposa la nova centralitat mirasolenca. Aquest divendres s'inaugurarà el nou establiment amb un acte obert.

La Carnisseria Corral, especialitzada en la venda de carn de xai, va obrir les seves portes a Sant Cugat el 1925. Avui ja és la quarta generació familiar que treballa en aquest negoci, que des dels seus inicis ha ofert els seus productes al mercat de Pere San. Ara, amb aquest canvi, també ampliaran la seva oferta de productes carnis al boví i porcí.

Toni Corral, la quarta generació de la família que continua l'activitat, ha explicat a Cugat.cat els motius d'aquest trasllat. Segons Corral, el nou enfocament del mercat municipal no es correspon amb el seu model de negoci i veuen en Mira-sol una bona oportunitat per continuar amb la tradició familiar.

Toni Corral

Ara el mercat Pere San ha optat per un model de degustació. Nosaltres ens dediquem a la venda de producte de qualitat i veiem a Mira-sol millors condicions.


La inauguració serà aquest divendres a les sis de la tarda i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Serà un acte obert a la ciutadania i comptarà amb una sessió de 'cycling' i una altra de 'body pump' en col·laboració amb el gimnàs Anytime Fitness, també ubicat al complex Mira-sol Centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.