Obres als carrers Josep Irla i Bonaventura de Gayolà per a una millor mobilitat


  • Comparteix:

Els carrers afectats es troben al barri de Can Mates

Els carrers afectats es troben al barri de Can Mates

Els carrers de Josep Irla i Bonaventura de Gayolà, al barri de Can Mates, estan en obres fins al setembre. Les reformes, però, no comportaran talls de trànsit. L'objectiu dels canvis és augmentar l'oferta d'aparcament i millorar la mobilitat al barri.

El carrer de Josep Irla incorporarà a partir d'ara aparcament en bateria a la banda del parc del Turó de Can Mates, i passarà a tenir un carril per sentit en lloc dels dos actuals. D'aquesta manera, els vehicles que surten del carrer de Bonaventura de Gayolà cap al de Josep Irla podran girar cap a l'esquerra.

En paral·lel, el carrer de Bonaventura de Gayolà serà a partir d'ara de doble sentit de circulació. Els vehicles que surten del carrer de Josep Tarradellas podran accedir directament al carrer de Vallseca per anar en direcció al centre o als Túnels de Vallvidrera, sense haver de donar tota la volta pel Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.