Castellers i Diables viatjaran a Lille per explicar la seva organització a altres joves


  • Comparteix:

La iniciativa incideix en el paper dels joves en la vida cultural d'àmbit local / Font: Diables de Sant Cugat

La iniciativa incideix en el paper dels joves en la vida cultural d'àmbit local / Font: Diables de Sant Cugat

Cinc representants dels Castellers de Sant Cugat i cinc dels Diables viatjaran l'última setmana d'octubre a la ciutat francesa de Lille per compartir amb altres joves la seva experiència i participació en la gestió de la política cultural local. Aquesta iniciativa s'engloba dins del Programa Europeu de Joves en Acció (PEJA) i compta amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

El projecte va començar a caminar el juny passat, amb la realització d'una primera reunió dels joves de la ciutat per preparar una presentació sobre la participació dels joves santcugatencs en la gestió de la política cultural local. Els representants d'aquestes entitats es tornaran a reunir entre finals d'agost i principis de setembre per acabar de donar-hi forma.

El cap de colla dels Diables de Sant Cugat, Rodrigo López, ha explicat a Cugat.cat que se centraran en explicar com s'organitzen i es coordinen a l'hora de treballar, i s'ha mostrat confiat en què l'experiència resultarà enriquidora per a tots els participants.

Rodrigo López

El que explicarem serà què fem dins la cultura a Sant Cugat i a Catalunya, i sobretot com ens organitzem. Esperem tant nosaltres enriquir-nos com ells que s'emportin una mica de la nostra experiència.


L'Ajuntament de Sant Cugat; conjuntament amb la Diputació de Barcelona, representada per l'Oficina del Pla Jove; participen en aquest projecte promogut per la Unió Europea (UE) i adreçat a joves de 18 a 25 anys. Aquesta acció està liderada pel departament del Nord, la capital del qual és Lille, i compta amb la representació dels municipis francesos d'Anzin i Roubaix, de la ciutat extremenya de Badajoz, dels municipis grecs de Patras i Naupaktos i de la capital belga, Brussel·les.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.