Càritas vol implicar la ciutadania en el manteniment del menjador social El Recer


Temes relacionats

Càritas renova el conveni amb l'Ajuntament per a programes socials (24/jul/13)

Càritas rep els primers productes conreats als horts solidaris de Valldoreix ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

Mossèn Blai Blanquer i l'alcaldessa, Mercè Conesa, amb les samarretes de la campanya

Mossèn Blai Blanquer i l'alcaldessa, Mercè Conesa, amb les samarretes de la campanya

Càritas de Sant Cugat posa en marxa una iniciativa per recollir fons per fer front a les noves despeses que ha generat el menjador social El Recer. L'entitat vol aconseguir que 800 persones de la ciutat donin 10 euros al mes, que permetrien cobrir els prop de 100.000 euros que costa mantenir el servei. El dibuixant Francisco Ibáñez s'ha sumat a la campanya donant un dibuix original que decora la samarreta promocional de la iniciativa.

Càritas vol garantir la continuïtat del Recer per l'any vinent i per això aposta per una iniciativa que necessita de la solidaritat dels santcugatencs. La campanya s'ha marcat com a repte aconseguir 100.000 euros cada any, que és el que costa mantenir obert aquest servei. Tot i que la iniciativa ja està en marxa, amb la col·laboració del dibuixant Francisco Ibáñez, que ha participat amb el dibuix de les samarretes de la campanya, se li vol donar un nou impuls.

El conseller de Càritas pel Bisbat de Terrassa, Rafa Gómez, ha explicat que la col·laboració d'Ibáñez i la posada en circulació de les samarretes vol ser, a banda d'una nova font de recursos, un toc d'atenció per què els veïns coneguin la campanya '800x10'.

Rafa Gómez

La samarreta i l'amabilitat del senyor Ibáñez servirà per alertar els santcugatencs que poden ajudar els seus veïns a través de Càritas.


La campanya estarà en marxa fins a finals d'any. Tot i així, Gómez ha explicat que en cas que no s'assoleixi l'objectiu fixat s'allargarà el necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.